به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، خبرگزاري فارس همگام با آخرين تحولات آموزشي و فناوري، با توجه بهضرورت گسترش آموزش براي همه و تسهيل دسترسي عموم مردم به دورههاي آموزشي، اقدام به طراحي و راهاندازي مرکز آموزش مجازي در حوزه رسانه کرد.
در مراسم رونمايي اين سامانه سيد ياسر جبرائيلي معاون آموزش و پژوهش خبرگزاري و قائم مقام دانشکده رسانه گفت: پس از برگزاري دورههاي گوناگون آموزش خبرنگاري حضوري در خبرگزاري فارس با متقاضياني از سراسر کشور مواجه ميشديم که به دليل بُعد مسافت امکان حضور در محل برگزاري اين دورهها را نداشتند و اين باعث شد به ايده راهاندازي سامانه آموزش مجازي برسيم.
جبرائيلي با اشاره به بررسي سبکهاي مختلف آموزش مجازي در ايران و ساير نقاط جهان براي رسيدن به الگويي مطلوب، افزود: در سامانه آموزش مجازي خبرگزاري فارس ضمن استفاده از ابزارهاي نوين رسانهاي براي انتقال مفاهيم و برقراري ارتباط موثر با متقاضي دوره، هنرجو با دبير در ارتباط خواهد بود و ضمن تکاليف مجازي، تکاليف عملي از سوي دبير خود دريافت خواهد نمود.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با تقدير از استادان دانشکده رسانه فارس افزود: سرمايههاي اصلي دانشکده رسانه فارس، استادان مجرب و خوش فکر دانشکده هستند و حضور آنها در اين مجموعه مايه اعتبار بخشي به دانشکده شده است.
سيد ياسر جبرائيلي با اشاره به شماري از دانشجوياني که پس از فارغالتحصيلي از دانشکده رسانه فارس جذب رسانههاي کشور شدهاند، افزود: اين حضور دانشجويان دانشکده رسانه فارس در رسانههاي کشور که در مقايسه با ساير دانشکدههاي کشور در حوزه علوم ارتباطات کمنظير است، مرهون زحمات استادان اين دانشکده است.
تقدير سلطانيفر از راهاندازي سامانه آموزش مجازي
در ادامه اين مراسم رئيس موسسه آموزش عالي فرهنگ و هنر با اشاره به کتاب جهان مسطح است نوشته توماس ريدمن، گفت: دنياي امروز ديگر دنياي آموزشهاي مستقيم و رو در رو نيست و آرام آرام دوران نشستن شاگرد روبروي استاد به پايان خود نزديک ميشود.

محمد سلطانيفر افزود: امروز کليه صنايعي که قابليت ديجيتاليزه شدن دارند ميتوانند در بستر اينترنت قابليت انتقال پيدا کنند و حتي صنعت پزشکي قابليت ديجيتاليزه شدن دارد و به عنوان مثال ميتوان با استفاده از فضاي مجازي کميسيونهاي پزشکي را با حداقل قيمت در نقاط مختلف جهان تشکيل داد و به نتيجه مطلوب رسيد.
وي با بيان اينکه آموزش نيز يکي از اين صنايعي است که قابليت ديجيتاليزه شدن دارد تصريح کرد: کم کم بايد فضاي آموزشي را به بستر وب بسپاريم، ترکيب آموزش مجازي و حضور استاد در فضاي نت براي تدريس به صورت مجازي بهترين حالت آموزش است و نياز دانشجو براي پاسخ به سوالات و رفع ابهامات را برطرف ميکند.
سلطاني فر با تبريک راهاندازي مرکز آموزش مجازي دانشکده رسانه فارس افزود: راهاندازي اين سامانه امري پسنديده است و اميدوارم قدم اول به خوبي برداشته شود تا در آينده شاهد شکلگيري اين نوع آموزش در تمام حوزههاي آموزشي باشيم.
در مرکز آموزش مجازي فارس، آموزش اصول خبرنگاري در قالب 4 ترم مقدماتي (1)، مقدماتي (2)، تکميلي و پيشرفته، درمجموع 4 ترم، 19 درس با 48 واحد آموزشي ارائه ميشود. در اين راستا با همکاري گروهي از اساتيد برتر کشور، محتواهاي جذاب و کارآمد آموزشي و مهارتي تهيه شده و شرکت کنندگان پس از سپري کردن هر يک از دوره ها گواهي معتبر آموزشي دريافت خواهند کرد. علاقهمندان به شرکت در دورههاي مجازيخبرگزاري فارس ميتوانند با مراجعه به آدرس el.farsnews.irr ضمن ثبتنام از شيوه نوين آموزش مجازي بهرهمند شوند.
همچنين در اين مراسم به مناسبت هفته معلم و استاد، از اساتيد دانشکده رسانه فارس تقدير به عمل آمد.
در بخش ديگر اين مراسم از برندگان مسابقه کتابخواني «کشتي پهلو گرفته» و «جاذبه و دافعه علي عليه السلام» نيز تقدير شد.
