در حاشيه اجلاس سه روزهي اصحاب ملي انديشه که از 13آذرماه در مجتمع آدينه در حال برگزاري است، نمايشگاهي از غرفه فعالان فرهنگي-اجتماعي بنياد خاتم الاوصياء نيز برپا شده است. حجت الاسلام سيد عباس بهادر که از مسوولين تشکل گروههاي تبليغي کشور است گفت: تشکل فراگير گروههاي تبليغي کشور از مجموعهي گروههاي خودجوش تبليغي فراگير طلبگي در کشور محسوب ميشود که با حدود يازده هزار مبلّغ در سراسر کشور مشغول فعاليت است. همه مبلغين اين مجموعه در 12عرصه تخصصي و محتوايي نظير مجمع اربعين، تبليغ نوين(اعم از مجازي و رسانه)، دانش آموزي، مشاوره، تبليغ در عرصه اجتماعي مشغول فعاليتند.
وي گفت: ما در وهله اول اقدام به تدوين و نگارش سند راهبردي کريدم که در سال 1389 انجام گرفت. سپس، ساختار شبکهاي را طراحي کرديم که به مجامع منطقهاي، استاني و... منقسم شده است. هيئت نظارتي نيز بر اين فعاليت حاکم است که بزرگاني همچون حجت الاسلام مهدي طائب، آيت الله اعرافي، حجت الاسلام جشوقاني و... عضو آن ميباشند.
مسوول تشکل گروههاي تبليغي کشور گفت: گستره فعاليت تبليغي ما بگونهاي است که تمام استانها و مناطق کشور را تحت 11منطقه و با دو شاخص کمي(تعداد افراد هر منطقه که بايد به حد نصاب بخصوصي برسند) و کيفي(مجاورت زباني، فرهنگي و استاني) تعريف کردهايم.
حجت الاسلام بهادر گفت: از نکات مزيت مجموعه ما اين است که اولين و تنها مجمع عمومي محسوب ميشود که خروجياش فرد نيست بلکه شوراست که بصورت انتخابي رقم مي خورد. ما با توجه به الگوي گفتمان سازي مقام معظم رهبري سعي کردهايم که در عرصههاي مختلفي نظير ماه مبارک رمضان که بستر مناسبي جهت تبليغ است، با محوريت بيانيه گام دوم گفتمان سازي صورت بدهيم.
وي گفت: از جمله عرصههاي ديگري که بدان ميپردازيم "چهل سالگي انقلاب اسلامي"، "ايام نوروز" و همچنين "ايام اعتکاف" ميباشند. خدمت رساني اجتماعي گروهها در سيل، زلزله و ديگر حوادث طبيعي نيز عرصه نويني است که به تازگي فعال کردهايم.

مجمع عالي اقتصاد مقاومتي از جمله اتاقهاي عمليات اجتماعي بنياد خاتم است که در اين همايش حاضر شده است. مهدي جعفري از معاونين اين مجمع در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي باشگاه خبرنگاران پويا درخصوص اقدامات اين مجمع گفت: تا کنون در عرصه اقتصاد مقاومتي بصورت پراکنده و معدود فعاليتهايي انجام شده است اما ما با کمبودهايي نظير فقدان عناصر توانمند و فعال در اين زمينه، فقدان جبهه فرهنگي-مردمي اقتصاد مقاومتي، فقدان مجمعي که رصد و آسيب شناسي مباحث اقتصاد مقاومتي را انجام بدهد و... مواجه بوديم. به همين علت جمعي از نخبگان اقتصاد مقاومتي تصميم گرفتند تا جبههاي در اين زمينه تحت عنوان مجمع عالي اقتصاد مقاومتي ايجاد کنند.
وي گفت: اقداماتي که ما تا کنون انجام دادهايم متنوع و وسيع است. براي نمونه دورههاي تربيت مدرس درجه يک، دو و سه اقتصاد مقاومتي را برگزار کرديم که حدود 250نفر از فعالان در برخي از اين سطوح درگير کار شدهاند. سايت اقتصاد گرام را طراحي کرديم که تا کنون حدود 3500اثر علمي شامل مقاله، کتاب، يادداشت و... در آن تجميع شده و حدود 3000استاد و نظريه پرداز در اين زمينه شناسايي شدهاند.
جعفري گفت: از جمله اقدامات بديع ما اين بوده که موضوعي تحت عنوان تربيت اقتصادي کودک را پي گرفتهايم تا کودکان با مفاهيم اقتصاد مقاومتي آشنا بشوند و ذيل آن دورههاي تربيت مربي اقتصاديار کوچک برگزار شده است و کتابي نيز براي سنين 6تا 9سال، 9تا 12سال و 12تا 15سال در اين زمينه تدوين شده است.

مجموعه آموزش مجازي بنياد خاتم نيز جزء مجموعههاي است که به سازمنانها و تشکلات فرهنگي-اجتماعي ارائه خدمات ميکنند. محمد مقدسين از مسوولين اين مجموعه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي باشگاه خبرنگاران پويا گفت: مجموعه آموزش مجازي بنياد خاتم الاوصياء درصدد است تا بواسطه سامانه مجازي "دانه"، آموزش مجازي مجموعههاي فرهنگي بنياد خاتم را عهده دار شود. همه فعالين فرهنگي در اين سامانه مجازي ميتوانند به صورت رايگان نيازهاي خودشان را برآورده کنند و هزينهاي ما به ازاي خدماتي که دريافت ميکنند پرداخت نمينمياند.
وي گفت: برخي از خدماتي که ما در اين سامانه ارائه ميدهيم عبارت است از کلاسهاي آنلاين، آزمونهاي آنلاين، فيلم تعاملي، دريافت گواهينامه توسط کاربران، اينفوگرافيک تعاملي، ثبت نامهاي حسب درخواست سازمان، ثبت نامهاي گروهي، آموزش راهبران آموزش مجازي استان هاي مختلف و...
مقدسين گفت: يکي ديگر از خدمات بديعي که به تازگي ارائه کردهايم عبارت است از ارائه دادن سامانه آموزش مجازي مستقل و جداگانه به مجموعههاي فرهنگي-اجتماعي بنياد خاتم. در شرايط کنوني، مرکز آموزش مجازي خاتم به حدي از پيشرفت رسيده است که تقريبا تمام فعاليتها و خدمات آموزش مجازي را ميتواند براي فعالان فرهنگي و درخواست دهندگان ارائه کند.
انتهاي پيام/0070